lekkerbijzonder-mogelijkheden

Lunch

Groepsarrangement

High tea

Catering

Ontbijt

Start uw dag goed met een heerlijk ontbijt met familie, vrienden of uw zakenrelatie. Heeft u geen zin of tijd om zelf het ontbijt te verzorgen, of wilt u zich gewoon eens laten verwennen, dan kunt u sinds kort ook daarvoor bij ons terecht.
Wij bieden u een uitgebreid en rijk gevuld ontbijt met onder andere
vers gebakken broodjes, verse jus d’orange, een gekookt eitje en uiteraard de lekkerste koffie en thee. Geniet van de stralen ochtendlicht door de ramen van ons knusse restaurant of word langzaam wakker met de eerste zomerse zonnestralen op ons gezellige terras.
Onze vriendelijke bediening verwelkomt u graag met een verassend, versbereid ontbijt.

lekkerbijzonder-ontbijt
lekkerbijzonder-lunch01

Lunch

Kom bij ons genieten van niet alleen een (h)eerlijke, maar ook oogstrelende lunch. Wij werken veel met de beste streekproducten, zoals asperges van de lokale aspergeteler, aardbeien van de boer en brood, vers van de bakker. De diversiteit aan producten en verassende smaakcombinaties zullen al uw zintuigen prikkelen.
U kunt lunchen in ons restaurant met zijn knusse huiskamersfeer of lekker onder de bomen op ons zonnige terras.
Wij verwelkomen u graag met uw familie of vrienden, maar verzorgen ook graag uw zakenlunch.

High tea

Alleen te reserveren op het tijdstip van 11:30 uur

Wat is er gezelliger dan met een groep vriendinnen, vrienden of familie te genieten van een uitgebreide high tea met heerlijke lekkernijen? Laat u verassen met onze versbereide warme en koude, hartige en zoete hapjes uit eigen keuken, verse jus en uiteraard heerlijke thee. Maak gerust uw (dieet)wensen en voorkeuren kenbaar, wij zorgen voor een goed gevulde maag.
Al naar gelang de weersomstandigheden kunt u kiezen voor een plaats op ons zonnig terras of plaatsnemen in ons sfeervol restaurant. We laten de keuze graag aan u en verwelkomen u graag voor een gezellige en culinaire middag.

lekkerbijzonder-hightea01
cadeaubon-home

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Lekker Bijzonder verzorgd cadeau-bon-bonnen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 10,- en onbeperkt geldig. De bonnen worden leuk ingepakt in een handgemaakt schaaltje met daarin een heerlijke bonbon. We heten u van harte welkom als u deze bon bij ons op smakelijke wijze komt verzilveren!

Arrangementen

Mogelijkheden voor grote groepen. Lekker Bijzonder biedt ook een bijzondere ambiance als het gaat om feesten of zakelijke bijeenkomsten. Een high tea of een high wine voor grotere gezelschappen, een jubileum, presentatie of bedrijfsborrel. Het is allemaal mogelijk in onze sfeervolle ruimte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u eens met ons van gedachten wisselen over uw ideeën, neem dan contact op met Ilse Nagtzaam via info@lekkerbijzonder.nl.

home-groepsarrangement
Bel ons